Rask levering Fri frakt over 400 kr Fornøyd-kunde-garanti
     
  

Logg inn

X

 

Tannbleking hjemme

Nå trenger du ikke å gå til tannlegen for å få et hvitt smil! Med dagens Dentways hjemmetannbleking kan du fikse hvite tenner på egen hånd – til en mye rimeligere pris!

Det er ikke vanskelig å bleke tennene selv, alle pakkene kommer med klare instruksjoner. I tillegg til instruksjonene, består tannblekesettet av tannblekeskinner og tannblekingsgel. Tannskinnene varmes opp i varmt vann slik at du etterpå kan lage en avstøpning av tennene dine. Deretter påføres tannskinnen blekingsgel og tannblekingen kan begynne! Blekingsprosessen kan gjentas til du har oppnådd det ønskede resultatet. Det er vanskelig å si på forhånd nøyaktig hvordan tennene dine vil se ut etter en bleking da dette er avhengig av tennenes farge i utgangspunktet, hvilken metode du bruker og hvor misfargede tennene er.

Om du ønsker å se andre kunders resultater og lese om deres erfaringer rundt tannbleking hjemme og hvordan de fikk hvitere tenner, kan du ta en titt på våre før & etter bilder. Der kan du tydelig se og sammenligne hvordan tennene så ut før blekingen og hvordan sluttresultatene ble.

Bortsett fra prisen, er en av de beste fordelene med tannbleking hjemme at du ikke behøver å passe på tiden – du kan skaffe deg hvite tenner nøyaktig når du selv måtte føle for det! 

Dentway.no bruker cookies.

Ved å fortsette å bla gjennom websiden godtar du vår bruk av cookies.