Rask levering Fri frakt over 400 kr Fornøyd-kunde-garanti
     
  

Logg inn

X

Kjøpsvilkår

Forbrukervern

Disse generelle kjøpsvilkårene er gjeldende for den kjøpeavtale som du som forbruker gjør med Dentalbolaget Sverige AB, organisasjonsnummer SE556791688601, heretter kalt Dentway å ivareta dine interesser som kunde tillempes bestemmelsene i forbrukerkjøpsloven, angrerettloven samt personopplysningsloven på samtlige kjøp på www.dentway.noVed en eventuell tvist mellom Dentway og deg som kunde følger Allmenne Reklamasjons anbefalinger.

Klarna Checkout

Klarna Checkout gjør det enkelt, fleksibelt og trygt for deg å handle på nett. Gjennom å besvare et par spørsmål identifiserer du deg enkelt og du kan velge den betalingsmetoden som passer deg best.

En finesse med Klarna Checkout er at vi skiller på kjøp og betaling. Først bekrefter du ditt kjøp og deretter velger du hvordan du vil betale. Betalingsmåtene som kan komme til å tillbys er faktura, delbetaling, kortbetaling eller bankoverføring. Alle er like sikre. Om du vil kan du knytte en PIN-kode til Klarna Checkout.

Ved å gi eller etterspørre informasjon i Klarna Checkout, godtar du våre vilkår for bruk og vår bruk av dine personopplysninger som beskrevet nedenfor.

Klarna Checkout Brukervilkår

Ved å bruke Klarna Checkout, samtykker du i Klarna AB (publ):s (556737-0431, Sveavägen 46, 111 34 Stockholm), "Klarna", forhold som beskrevet nedenfor, inkludert eventuelle vedlegg eller annet materiale som det henvises til ("Vilkårene"). Fra og med at du gir eller ber om informasjon begynner du å bruke Klarna Checkout. Derigjennom samtykker du også i vår bruk av dine personopplysninger, inkludert muligheten for å overføre opplysningene til tredjepart eller for behandling utenfor EU / EØS. For å kunne bruke Klarna Checkout, må du være minst 15 år.

Identifikasjon, tilpasning og risikovurdering

For trygt å kunne identifisere deg og hindre uautorisert bruk eller misbruk av Klarna Checkout, og for å oppfylle kravene i henhold til god kredittformidling må Klarna verifisere din identitet. Klarna innhenter ytterligere informasjon som fødselsnummer, navn og adresse, valg av kredittalternativer, samt kredittinformasjon fra ulike leverandører. Klarna benytter også den informasjonen som du kan ha liggende fra tidligere kjøp, offentlig tilgjengelig informasjon og informasjon på internett om hvordan du har oppfylt våre betalingsbetingelser, for å foreta en risikovurdering. Klarna Checkout justerer automatisk risikovurderingen, og dermed også utformingen av tjenesten, hver gang du bruker tjenesten, og du trenger ikke å oppgi mer informasjon enn nødvendig. I noen tilfeller vises din tidligere angitte og av Klarna godkjente adresse så snart du har oppgitt din e-postadresse og postnummer. Den godkjente adresse får kun anvendelse for å forhåndsutfylle adresseopplysningene i direkte forbindelse med ditt kjøp. Du kan enkelt unngå at den godkjente adresse forhåndsutfylles ved å velge å bruke en PIN-kode. Ved å fullføre kjøpet, bekrefter du din identitet og riktig leveringsadresse.

Betaling, gebyrer

Klarna Checkout viser de betalingsmåter som kan tilbys til deg. Gjeldende betalingsalternativer som i dag kan tilbys av Klarna Checkout er faktura, kontokreditt, kredittkort eller direkte betaling via bank. Faktura ligger som standard betalingsmåte der det er mulig. Ved betaling med faktura gjelder Klarnas til enhver tid gjeldende fakturavilkår: 14 dagers kreditt. Ved for sen betaling purregebyr i henhold til inkassoforskriftens satser samt den til enhver tid gjeldende forsinkelsesrente. Det koster ingenting å bruke Klarna Checkout. Eventuelle skatter og/eller gebyrer kan tilkomme gjennom den valgte betalingsmåte, se nærmere individuelle vilkår for betaling for varen du velger. Klarna kan til enhver tid legge til eller fjerne en eller flere betalingsmåter av de som tilbys i Klarna Checkout.

När du sluttfører et kjøp via Klarna Checkout inngår du og Klarna en avtale der Klarna bl.a. garanterer at du ikke behøver å betale dersom du ikke får dine varer. Klarna erstatter samtidig butikken for det du har handlet og overtar dermed retten til å få betalt. Uansett hvilket betalingsalternativ du velger, så går din betaling til å regulere Klarnas krav.

Bruk

Klarna eier alle rettigheter til Klarna Checkout. Som bruker, kan du bare bruke tjenesten som anvist for å utføre kjøp, inntil videre og i samsvar med Vilkårene. Dersom du tidligere har handlet med Klarna Checkout og oppgitt adressen din, kommer denne til å fylles ut automatisk så snart du har oppgitt e-postadressen og postnummeret ditt. Du kan angre på denne funksjonen direkte i Klarna Checkout, eller ved å sende en e-post til datenschutz@klarna.de når helst du ønsker det.

Erklæring

Du erklærer at all informasjon du gir er korrekt og din egen, og at du kan inngå avtaler fritt og uten verge, bobestyrer eller annen persons samtykke.

Hvis du benytter tjenesten på vegne av en juridisk person, garanterer du også at du har myndighet til å inngå denne avtalen og aksepterer Vilkårene i sin helhet på vegne av den juridiske personen. Ved å oppgi personlig informasjon på vegne av andre personer, bekrefter du at du også har samtykke til å oppgi slike data, og at opplysningene kan brukes til de formål og på de måter som er beskrevet i disse Vilkårene.

Misbruk

Bruk av data som ikke er dineeller som du av andre grunner ikke har rett til å bruke, samt annen bruk av Klarna Checkout som ikke er tiltenkt, vil av Klarna bli ansett som misbruk. All informasjon knyttet til misbruk eller mistanke om misbruk av Klarna Checkout, for eksempel ved å gi feilaktig eller villedende informasjon, lagres og brukes for fremtidige risikovurderinger og for å beskytte de involverte partene. Brukeren blokkeres fra ytterligere mulighet til å bruke Klarna Checkout. Din overholdelse av Vilkårene og individuelle betalingsbetingelser for Klarnas tjenester påvirker også risikovurderingen ved bruk av Klarna Checkout og dermed din mulighet til å gjøre bruk av alle betalingsmåter.

Personvern

Klarna og våre samarbeidspartnere vil behandle dine personopplysninger for å kunne tilby deg en enklere betalingstjeneste via Klarna Checkout og for å forenkle betalingsprosessen neste gang du bruker Klarnas tjenester. Klarna bruker personopplysninger for det formål å sikre din identitet, administrere kundeforhold, hindre misbruk eller utnyttelse av betalingstjenester, utføre kundeanalyser, kredittvurdering, risikoanalyser, risikostyring, forretningsutvikling, kommersielle- og markedsføringsformål for egen del og for våre spesielt utvalgte partnere, og til å overholde gjeldende regulatoriske krav for øvrig. Personopplysninger er enhver informasjon som direkte eller indirekte kan knyttes til deg. Følgende er eksempler på personopplysninger som Klarna behandler:

  1. Kontaktinformasjon - navn, adresse, e-postadresse, telefonnummer m.m..
  2. Fødselsnummer
  3. Betalingsinformasjon - kortnummer, fakturainformasjon, m.m
  4. Finansiell informasjon - for eksempel informasjon om inntekt og eventuelle betalingsanmerkninger (anvendes i de tilfeller det blir foretatt en kredittvurdering)
  5. Artikkelinformasjon - informasjon vedrørende de kjøp som blir gjort
  6. Historisk informasjon – informasjon om tidligere kjøp, hvordan du tidligere har overholdt vilkårene for betaling, eventuelle avslag m.m
  7. Informasjon om din datamaskin/enhet - IP-adresse, språkinnstillinger, nettleserinnstillinger m.m.
  8. Allment tilgjengelig informasjon på internett

Fødselsnummer brukes til identifisering og som kundenummer ved kundehåndteringsformål i Klarnas system. Om du tidligere har brukt Klarna kan det finnes tidligere lagret informasjon om deg, for eksempel kundehåndtering, dokumentasjonskrav eller lignende autoriserte formål. Klarna kommer til å anvende eventuell slik informasjon for å sikkerstille din identitet og forenkle din anvendelse av Klarna Checkout. Klarna kan også bruke elektronisk kommunikasjon (f.eks kommunikasjon via SMS og e-post) i kontakten med deg. Klarna kan gi informasjon til andre selskaper innenfor Klarna-gruppen, som da også kan bruke informasjonen på den måten og til de formål som beskrevet her. Av administrative formål, kan informasjonen også gjøres kjent for den e-handler/nettbutikk hvor du gjorde kjøpet og til våre spesielt utvalgte partnere for kundeanalyse og markedsføring. Videre kan informasjon gis videre i forbindelse med overføring av fordringer til inkassoforetak eller tilsvarende. Informasjonen kan også overføres til behandling utenfor EU/EØS-området til en stat som ikke har samme nivå på beskyttelse av personopplysninger. Klarna verner om personopplysninger og vil iverksette nødvendige sikkerhetstiltak for å beskytte opplysningene. Du har rett til en gang per år å gi en skriftlig anmodning om tilgang til informasjonen som berører deg. Du har også rett til å korrigere feilaktige opplysninger og velge å ikke motta ytterligere markedskommunikasjon. Klarna AB (publ) er ansvarlig for behandlingen av dine personopplysninger og svensk lov gjelder for den behandlingen.

Se Klarnas Privacy Statement for en nærmere beskrivelse av Klarnas behandling av personopplysninger. Ytterligere innformasjon kan også innhentes gjennom å kontakte Klarna på personuppgiftsombud@klarna.com. Ved å bruke Klarna Checkout, godtar du vår bruk av dine personopplysninger på den måten som er beskrevet her, inkludert eventuell overføring til et annet selskap eller land utenfor EU/EØS-området, samt muligheten for å bruke elektronisk kommunikasjon i for eksempel markedsføring.

  

Leveringstid

Normal leveringstid er to dager etter mottatt bestilling.

Aldersgrense

Vi tar ikke i mot bestillinger fra personer under 18 år

Moms

Moms er inkludert i alle priser.

Garanti

Dentways fornøyd-kunde-garanti gjelder ved alle kjøp og innebærer at om du ikke føler deg fornøyd med resultatet etter avsluttet behandling, sender vi mer blekingsgel til deg – selvfølgelig uten kostnader. Fornøyd-kunde-garantien forutsetter likevel at du følger instruksjonene i bruksanvisningen.

Har du spørsmål til vår fornøyd-kunde-garanti er du selvfølgelig velkommen til å ta kontakt med vår kundetjeneste. Nummeret finner du under kontakt.

Transportskader

Ta umiddelbart kontakt med Posten hvis du oppdager skade på forpakningen ved levering. Ta kontakt med Dentways kundetjeneste hvis du har problemer.

Falske bestillinger

Falske bestillinger politianmeldes alltid.

Returrett

Ettersom våre produkter er følsomme for oppbevaring i ugunstige miljøer (Dentways produkter skal oppbevares kjølig) leveres ikke våre produkter med automatisk angrefrist.

Hvis du vil returnere en vare ta øyeblikkelig kontakt med Dentways kundetjeneste.

Bruk

Du bør ikke bruke våre produkter hvis du er gravid eller ammer. Produktene bør heller ikke benyttes av personer som har tannkjøtt i dårlig forfatning, har tannregulering, har synlige røtter eller har hull. Vi anbefaler derfor at du går til en tannlege før du begynner behandlingen.

Enkelte personer kan oppleve økt følsomhet i tennene i begynnelsen av behandlingen. Det kan også forekomme en viss irritasjon i tannkjøttet. Dette forsvinner vanligvis umiddelbart etter behandlingen, men i enkelte tilfeller kan det ta opp til en dag (økt tannfølsomhet og irritasjon er likevel uvanlig).

Dentway kan ikke holdes økonomisk ansvarlig for uleiligheter som følge av våre produkter eller ved misbruk av produktene. Det er viktig at du leser instruksjonene før bruk.

Cookies

Vi har opprettet en policy for hvordan vi håndterer informasjonskapsler (cookies).

Ettersom vi tilbyr salg på denne websiden er det viktig at vi ikke setter våre kunders og besøkendes integritet på spill. 

Den svenske loven om elektronisk kommunikasjon, som trådte i kraft den 1. juli 2011, beskriver hvordan alle som besøker websider skal informeres om hva cookies benyttes til og gis mulighet til å nekte slik bruk. Les mer her http://www.minacookies.se/

Hva er cookies?
På denne siden benyttes cookies. En cookie er en liten tekstfil som lagres på den besøkendes datamaskin og inneholder tekstinformasjon. Cookies brukes for enkelte funksjoner som forbedrer websiden for brukeren. Statistikken kan bare leses som tall, og kobles ikke sammen med abonnement eller person. Vi lagrer ikke personlig informasjon via cookies, og informasjonen om den besøkende kan ikke spores av oss via cookies. Cookies kan ikke starte programmer.

Innpakning

Innpakningens utseende kan variere.

Varemerker

Dentway er et registrert varemerke. Andre varemerker som nevnes på denne websiden tilhører respektive varemerkes eiere.

Copyright

Innholdet på denne websiden er beskyttet i henhold til loven opp opphavsrett og kan ikke kopieres, reproduseres eller spres i noen form, verken helt eller delvis, uten skriftlig samtykke fra Dentalbolaget Sverige AB.