Rask levering Fri frakt over 400 kr Fornøyd-kunde-garanti
     
  

Logg inn

X

Produkter

 

Tannblekingspakke

Bleke tennene hjemme er billig og du kan gjøre det når som helst du har tid og lyst, mens fordelen med å gjøre det hos tannlegen er at du raskere oppnår ønsket resultat. Tannskinnen påføres blekingsgel og settes deretter på tennene hvor den skal virke. Med denne enkle metoden får du raskt hvitere tenner. 

Les mer om våre tannblekingspakker her 

 

White strips

White strips er tynne plaststriper belagt med blekingsgel som du legger over tennene. Mange bruker White stripes for å bevare resultatet av en tidligere tannbleking over lengre tid. Av og til bruker tannleger denne metoden før det utføres en vanlig tannbleking med tannskinner. Et godt alternativ dersom du ønsker å friske opp tennene dine raskt og for en billig penge.

Les mer om våre White Strips her 

Ånde

Munnskyll brukes til å beskytte tennene mot tannråte og plakk. Skyllet inneholder fluor som styrker tennene og gir en frisk pust. Munnskyll kan brukes daglig. 

Les mer om våre produkter for dårlig ånde her 

Tannborster

Å ha en god tannbørste er viktig for alle som vil ha en forfriskende munnhygiene og som ønsker å holde tennene fri for plakk og tannråte. I dag finnes det en rekke el-tannbørster som gjør det både morsomt og mer effektivt å børste tennene.

Les mer om våre forskjellige tannbørster her 

Tannblekingspenn

Med tannblekingspennen kan du bleke tennene dine selv. Du pensler på et tynt lag med blekingsgel på den eller de tennene du ønsker å bleke. Metoden er enkel og pennen kan du ta med deg i veska når du er ute og reiser. Tannblekingspennen kan egentlig ikke erstatte en tannblekebehandling med tannskinner og tannblekingsgel, men er et bra tillegg og egner seg utmerket om du har én eller to tenner som du ønsker å bleke litt ekstra.