Rask levering Fri frakt over 400 kr Fornøyd-kunde-garanti
     
  

Logg inn

X

Vanlige spørsmål

Hva innebærer tannblekeprosessen?

Tannbleking er en blekeprosess som bleker misfarginger i tannemaljen. Vårt system bruker en sikker og effektiv tannblekekrem som legges i to formbare munnskinner som du deretter setter på tennene i 30-60 minutter. Dette gjøres daglig til du når den blekeeffekten du ønsker. Nå kan du få en profesjonell tannblekingsbehandling uten å måtte betale dyrt hos tannlegen. Vår metode er identisk med den som du vanligvis får hos tannlegen.

Hvordan fungerer tannblekeprosessen?

Du tar et avtrykk av tennene dine hjemme, med våre lett anvendelige, formbare munnskinner. Deretter legger du tannblekekremen i munnskinnene og plasserer disse over tennene. De fleste ser resultater i løpet av noen dager. Det går helt fint å sove mens du utfører behandlingen.

Hvordan fjerner tannblekeprosessen misfarginger?

Tannblekingsgelen inneholder en aktiv ingrediens som brytes ned i munnen og frigjør oksygen. Oksygenet reagerer med de organiske flekkene og misfargingen på tennene og oksiderer dem, noe som gjør tennene hvitere og hvitere uten å skade tennene. Kunstige tenner og fyllinger påvirkes ikke av tannblekingen. Flere år med kliniske tester har demonstrert sikkerheten og effektiviteten til dette systemet.

Hva forårsaker misfarging?

Det finnes mange grunner. Den vanligste er inntak av mat, kaffe, te, vin og brus, pluss bruk av snus og røyking. Tennene våre blir mer og mer misfargete etter som årene går.

Er tannblekingsprosessen permanent?

For de fleste mennesker vil behandlingen vare i mange år. Tennene dine ble i første omgang misfargede ved inntak av mat og drikke. Mat og drikke (spesielt kaffe, cola og rødvin) og røyking kommer gradvis til å gjøre tennene dine mørkere igjen, etter som tiden går. Du kan bleke tennene med jevne mellomrom for å unngå dette. Etter blekebehandlingen utfører de fleste personer finpuss hvert år.

Hvor viktig er det med formbare skinner?

Veldig viktig! Å ha formbare skinner er en forutsetning for å få et tilstrekkelig blekeresultat. Skinner som ikke er formbare, kan forårsake ujevn bleking eller flekker på tennene, og er svært ubekvemme å ha på. Hos Dentway får du alltid formbare skinner.

Hva er forskjellen mellom formbare skinner og laboratorieproduserte munnskinner?

Både formbare og laboratorieproduserte munnskinner er effektive og sikre. De laboratorieproduserte munnskinnene er litt mer presise. For å få våre munnskinner mer presise, kan du trimme dem etter tannavtrykket med en liten saks.

Jeg har allerede munnskinner. Kan jeg kjøpe kun tannblekekremen?

Ja, vi selger selvsagt kremen separat. Den kan brukes sammen med alle munnskinner, på samme måte som den kremen du har brukt tidligere.

Hvem kan ha nytte av tannbleking?

Alle som vil ha et blendende hvitt smil, uansett alder. Tennene kan være misfarget på grunn av matvaner, røyking, osv – eller du har kanskje bare gule, misfargete tenner fra naturens side. Alle kan nå få et blendende hvitt Hollywood-smil på en enkel og billig måte.

Er det trygt å bleke tennene mine hjemme?

Ja, vår hjemmetannbleking er selvsagt spesielt utformet for å være enkel og sikker å bruke, og den leveres med en utførlig bruksanvisning. Mer enn et tiår med forskning har vist at bleking av tennene med vårt system er sikkert og effektivt.

Hvor lang tid tar blekeprosessen?

Resultatet avhenger av de individuelle egenskapene hos hver person, hvor lenge og hvor ofte du bleker tennene, men de fleste ser resultater allerede etter et par dager.

Finnes det bivirkninger?

Dentways tannblekingsgel er spesielt sammensatt for å unngå ilinger i tennene, og inneholder ikke de stoffene som ellers forårsaker ilinger. Det er inge bivirkninger.

Hvor mye tannblekekrem trengs det per behandling?

I hver enkelt munnskinne trengs det ca. ¼ til ½ ml av blekemiddelet. Hvis du bruker bare ¼ ml, kreves det at du legger krem i skinnen bare ved de tennene som vises. Det er ikke nødvendig å bleke de tennene som ikke viser når du smiler. For å ikke trenge å bruke så mye krem, er det viktig at du klipper skinnene langs tannraden, slik at de bare dekker tennene, noe som også innebærer at du slipper å bruke overflødig krem. Det trengs bare nok krem til å dekke tennene.

Hvor lang holdbarhetstid er det på blekemiddelet, og hvordan skal jeg oppbevare det?

Blekningsgelens holdbarhetstid, om den forvares i ett kjøleskap, framgår av dato på forpakkningen

Får alle samme resultat av tannblekingsbehandlingen?

Alle mennesker kan oppnå et blendende hvitt smil, men hvor raskt det går, kommer an på hvor misfargede tennene er når du begynner med behandlingen, samt dine genetiske forutsetninger. Hvis du har kraftige misfarginger på tennene når du begynner behandlingen, kan du i enkelte tilfeller måtte utføre behandlingen flere ganger for å oppnå samme resultat. Hvis du tilhører den kategorien som genetisk har misfargede tenner, kan det være nødvendig å behandle tennene over lengre tid før du ser resultat. Gi ikke opp, du kommer til å se resultat. Det viktigste er at du fortsetter behandlingen ifølge anvisningene og er litt tålmodig. Du kan også prøve å legge på litt ekstra krem i skinnene og unngå å få spytt i skinnene fordi du snakker under behandlingen.

Hvordan påvirkes kunstige tenner (f.eks. tenner av plast og porselen) av blekemiddelet?

Kunstige tenner vil ikke skades av blekemiddelet, men de vil heller ikke blekes på samme måte som de øvrige tennene dine. De kunstige tennene er sikkert også blitt misfargede med tiden. Dette kommer til å blekes bort, men de vil aldri kunne bli hvitere enn de var fra starten av. Våre tidligere kunder som har hatt kunstige tenner og bleket dem, har opplevd at selv om de bare ble bleket noen få nivåer, ble helhetsinntrykket veldig bra. Hvor bra resultatet blir, avhenger av hvilken farge det kunstige materialet hadde da det ble satt inn.

Jeg har hatt tannregulering, og har nå en ståltråd på baksiden av tennene. Kan jeg bruke deres produkter?

Det går fint å bleke tennene selv om du har en ståltråd på baksiden av tennene. Mange av våre kunder har ståltråd igjen på baksiden av tennene for å holde dem i stilling etter tannreguleringen.

Jeg har et tannsmykke. Kan jeg bruke produktene deres?

Det at du har et tannsmykke er ikke noe problem for utføringen av behandlingen. Dvs. blekekremen vil ikke skade tannsmykket.

Jeg er gravid eller ammer, kan jeg bleke tennene?

Dentway kan ikke anbefale det da det ikke finnes tilstrekkelig forskning på området. Rådfør deg med din lege om du er usikker.

Hvordan kan dere være så rimelige?

Tannlegene produserer munnskinnene for hånd i et laboratorium, noe som tar lang tid og er svært dyrt. Hos oss former du skinnene selv, noe som sparer tid og innebærer at vi kan tilby vår tannblekingsbehandling til en mye mer fordelaktig pris, men med samme resultat som med skinnene fra tannlegen.

Hvorfor er produktene deres bedre enn andre blekemetoder?

Dentway bruker en unikt ren tannblekingsoppskrift. Den er 100 % fri for stoffer som peroksider og animalske restprodukter som er vanlige i tannblekingsgel fra andre merker. Peroksider kan gir unødige irritasjoner i tannkjøttet og kan framkalle allergiske reaksjoner. 

Hvilken garanti har jeg for at det virkelig fungerer?

Dette er en metode som er brukt av tannleger i årevis, men som dessverre bare har vært mulig å utføre hos tannlegen på grunn av at tannskinnen må være tilpasset tennene. Dette har tannlegen gjort for deg for mellom 3750 og 7500 kroner, og så har du selv utført behandlingen hjemme. Med Dentways formbare tannskinne, får du den spesialtilpasset til tennene dine, og du bruker altså det samme blekemiddelet som tannlegen gjør. Dermed får du samme resultat som du hadde fått hos tannlegen, men til en pris som er 70-95 % billigere. Dentway har til og med en fornøyd-kunde-garanti. Den kan du lese mer om i det neste spørsmålet.

Hva innebærer Dentways fornøyd-kunde-garanti?

Dentways fornøyd-kunde-garanti innebærer at vi garanterer at du oppnår blekeresultat med våre produkter. Vi garanterer at dine tenner vil være bleket med minst 3-8 nivåer etter utført behandling. For at garantien skal gjelde, kreves det at du utfører behandlingen ifølge de medfølgende anvisningene. Kontakt gjerne kundeservice hvis du har ytterligere spørsmål om vår fornøyd-kunde-garanti.

Hvordan kan jeg betale?

Du kan betale med kort eller mot faktura.

Fakturabetaling

Du må oppgi personnummeret ditt for å kunne handle mot faktura. Dentway forbeholder seg retten til å innhente kredittopplysninger. Høyeste fakturabeløp er 2 000 kr. Ved høyere beløp ber vi deg om å kontakte vår kundetjeneste. Fakturaen sendes med varene du har bestilt. Betalingsfrist er 14 dager etter fakturadatoen. For hver skriftlig betalingspåminnelse påløper en lovregulert avgift på 50 kr. Forsinkelsesrente debiteres fra fakturaens forfallsdag med 1,5 % per måned.

Betaling med kort

Vi godtar de fleste vanlige kredittkort. Vi samarbeider med Payex for å kunne tilby deg høyeste mulige sikkerhet ved kortbetalingen. Kortnummeret og opplysningene dine beskyttes av Payex, og vil ikke bli overlevert til en tredjepart. Dentway lagrer ikke disse opplysningene. Payex er en av Nordens ledende kortbetalingshåndterere, og tar hånd om alle betalinger for f. eks Sveriges største Internettmarked Blocket.se.

Angrerett/reklamasjon

For å kunne godkjenne angreretten din godtar vi ingen retur der produktets forpakning er brutt, og du må ta kontakt med oss per e-post eller telefon før du sender produktet tilbake. Ved angrerett bekostes frakten av kunden, og den skal være mottatt på kontoret senest 14 dager etter at du har mottatt bestillingen.

Ved reklamasjon må du kontakte oss på e-post eller telefon før du sender produktet tilbake. Send din retur eller reklamasjon til:

 

Dentway
Gjuterigatan 9
553 18 Jönköping
Sverige