Rask levering Fri frakt over 400 kr Fornøyd-kunde-garanti
     
  

Logg inn

X

Hvite tenner

Det er alltid gøy å se andres resultater før man tester et produkt selv! Nedenfor forteller noen av Dentways kunder om sine tanker og resultater rundt tannblekingen og hvordan prosessen mot hvitere tenner foregikk. Ta del i erfaringene deres og og bli en fornøyd kunde du også! 

Sara

Helt siden jeg var barn her jeg opplevd ising i tennene. Når jeg fikk høre om Dentways metode for å bleke tennene var jeg bekymret for at jeg skulle oppleve ubehag fra blekingen. Det var derfor en lettelse at Dentway tilbød en blekingsbehandling for personer med følsomme tenner. På grunn av Dentways Starter Kit har jeg fått hvitere tenner uten å oppleve ubehag under blekingsbehandlingen.

vita_tänder_1

Les mer om å bleke tennene med Dentway Starter Kit 

Kristin

Jeg hadde lenge skammet meg over mine gule tenner, men hadde ikke lyst til å bleke tennene hos tannlegen, der de vurderte prisen til 5 000 kroner. En venn fortalte meg om Dentways produkter. Ettersom jeg aldri har hatt noen problemer med tennene valgte jeg Dentway Starter Kit. Bare to dager etter at jeg begynte behandlingen opplevde jeg at tennene hadde blitt like hvite som melketennene mine, til bare en brøkdel av den prisen som tannlegen forlangte.

Vita_tänder_carro

Les mer om å bleke tennene med Dentway Starter Kit 

Janine

Jeg er kjempefornøyd med Dentways tannbleking! Tidligere holdt jeg ofte hånda for munnen når jeg lo for å skjule de misfargede tennene mine. Da jeg tenkte det ville bli for dyrt å bleke tennene hos tannlegen, bestemte jeg meg for å prøve hjemmetannbleking og valget falt på Dentway White Strips. Allerede etter første bruk kunne jeg se stor forskjell, og da det fulgte med en god bruksanvisning, var metoden enkel å bruke. Nå har jeg hvite tenner som jeg dessuten fikk til en riktig god pris, og jeg har ikke opplevd noen bivirkninger som ising eller irritert tannkjøtt. Takk til Dentway!

Les mer om å bleke tennene med Dentway White Strips ⇒Benny

Får inn spørsmål daglig over hvor hvite tenner jeg har, så tenkte jeg kunne lage et lite innlegg om hva jeg gjør for å opprettholde de hvite og fine! Ettersom at jeg snuser har jeg ikke veldig lyst til at det skal synes på tennene mine, og den enkleste og beste måten for meg da var å starte med tannbleking. Grunnen til det var fordi at jeg ikke ville at de skulle bli missfarget eller noe slikt. Derfor startet jeg på en tannbleking som heter Dentway, og jeg er kjempe fornøyd! Jeg har prøvd tannbleking av andre venner før, og har følt at det som blir hvitt bare varer i noen få dager, og at det ikke gir en veldig stor forandring. 


Les mer om å bleke tennene med Dentway White Strips ⇒


Andrea

Jeg har prøvd mange forskjellige tannblekinger og ikke minst metoder, men jeg må si at å bruke stips er min favoritt måte å bleke tennene på. Og da er Dentway sine strips definitivt de beste på markedet! Smilelab er også veldig bra, men disse er faktisk mye bedre.Les mer om å bleke tennene med Dentway White Strips
 ⇒

Julia

Noen av dere har påpekt at jeg smiler mye med tennene for tiden! Et litt rart kompliment å få kanskje, men jeg syns det er utrolig hyggelig  Til de som er observante merker jo at jeg ikke ofter smiler med tennene. Jeg aner egentlig ikke hvorfor, men jeg har alltid følt meg finere med munnen lukket. Hahaha! Grunnen til at jeg smiler mer nå enn før er kanskje fordi jeg nettopp er ferdig med en runde Dentway sine strips. Det er ikke lenge siden jeg skrev om stripsene Smilelab Flash, og selvom jeg elsker de så syns jeg fargen liksom bare ble hvit i noen dager før den falmer igjen.


Les mer om å bleke tennene med Dentway White Strips ⇒