Rask levering Fri frakt over 400 kr Fornøyd-kunde-garanti
     
  

Logg inn

X

 

Tannbleking hos tannlegen


Hos tannlegen tilbys du vanligvis en undersøkelse før du skal bleke tennene, for å sjekke at det ikke finnes hull. Hvis du skal bleke tennene hjemme, er det også en god idé og få dem undersøkt først for å sikre kvaliteten på tennene.

Det finnes både fordeler og ulemper med tannbleking ved en tannklinikk. Fordelen ligger i at tannlegen former en god tannblekeskinne for deg, samt at du raskere vil oppnå det resultatet du ønsker. Ulempen ligger i hovedsak i prisen da du kan oppnå det samme vakre smilet til en mye lavere pris ved å bleke tennene hjemme!

Hos tannlegen kan du også velge andre blekemetoder, som for eksempel laserbleking, som fungerer omtrent som bleking med blekingsgel, bortsett fra at blekeprosessen er raskere og raskt gir et pent resultat. Også Air Flow, som er nok en blekemetode, tilbys på tannklinikken eller hos tannlegen. Med Air Flow blir tennene børstet med en vannstråle som er en blanding av vann og bikarbonat, hvilket fjerner de overfladiske flekkene. Fordelen med Air Flow er at den er billig mens ulempen er at hvis tennene dine er virkelig misfargede, blir ikke resultatet like bra.

Også tannfasader (skallfasetter) er et alternativ, spesielt for de som har skadete tenner der vanlig tannbleking ikke vil gi et tilstrekkelig tilfredsstillende resultat. Tannfasader eller porselensfasader er imidlertid dyre og kan ikke fjernes. Ved skade på tennene bør tannlege oppsøkes umiddelbart.

 

 

 

Dentway.no bruker cookies.

Ved å fortsette å bla gjennom websiden godtar du vår bruk av cookies.